*** Водещите вечерни новини на 1 април ***   Още един, поредният…  С

...
*** Водещите вечерни новини на 1 април ***
 
Още един, поредният… 
С
Коментари Харесай

Водещите новини! Ще остане ли изобщо персонал в руското посолство? Мощна буря връхлетя София. Песков: Няма да спираме газа

*** Водещите вечерни вести на 1 април ***

 

Още един, поредният… 

С оглед на това, основният прокурор уведоми министъра на външните работи за събраните в хода на следствието данни за евентуално осъществено закононарушение от страна на представител на дипломатическата задача на Руската Федерация в София за предприемане на дейности по подготвеност.

***

От посолството отново или предизвестяват, или „ предизвестяват “…

„ Внимателно следим неспиращата измежду българския политически хайлайф полемика за вероятни доставки на оръжия и екипировка за украинските националисти.

За следващ път бихме желали да подчертаем, че сходна стъпка от страна на публична София надали ще спомага за нормализиране на обстановката в Украйна, както и ще усложни руско-българския разговор по доста насоки в дълготраен проект “.

***

Ще има още? Ще остане ли личен състав в това посолство? 

***

Регистрирани са няколко случая, когато окупационните сили вземат украински деца за заложници и ги употребяват като жив щит при пренасяне на военни колони. Това съобщaват от Главно ръководство на разузнаването на Министерството на защитата.

***

В материала са оповестени и голям брой фотоси и клипове, на които се виждат труповете, останали след съветската войска при опита за завземане на Киев.

***

„ Православно “…

***

Застоят на съветската атака в Украйна е обтегнал връзките сред Путин и военното управление на страната, настояват западни разследващи служби. В броя си от сряда в. " Ню Йорк Таймс " напомня домашният арест на двама членове на ФСБ и уволнението на зам.-началника на Росгвардия Роман Гаврилов.

***

Още едно завъртане на 180 градуса. Първо спираха, след това Песков сподели, че няма да е в този момент, след това Путин сподели, че ще е в този момент, „ новото двайсет “ е, че май няма да е. Ще забележим на следващия ден какво ще кажат.

***

Преди малко повече от час в Министерството на правораздаването (МП)  са получени документите на прокуратурата с искане за правна помощ към ОАЕ. Това сподели министърът на правораздаването Надежда Йорданова в отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция.

Тя посочи, че министерството прави фиктивен обзор на документите. Ако има неизясненост, прецизираме с сътрудниците, уточни Йорданова.

***

Георги Енев беше наказан на 12 години затвор за обира на инкасо колата, на която работи през юни 2012 година. Пловдивчанинът беше приет за отговорен, само че не сподели къде са парите.

***

Силна гръмотевична стихия връхлетя столицата в петъчния късен следобяд. Стихията бе съпроводена от мощен дъжд, който наводни елементи на столицата.

В центъра на София е имало и градушка.

Силният вятър нанесе вреди по градската инфраструктура. В кв. " Левски ", където започва построяването не метрото ураганният вятър събори преградните уреди, съобщи кореспондент на Novini.bg. За шанс при случая няма потърпевши.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР